Welkom bij 

AMBA

      Reiki Zeeland    

 

 

 

 

 

 

Wie ben ik?

 

 

Mijn naam is Ingrid van Oorschot.

Ik werk fulltime als commercieel medewerkster verkoop binnendienst, een bij tijd en wijle zeer stressvolle baan.

In de zomer van 2008 ben ik voor het eerst in contact gekomen met reiki. Hoewel ik op dat punt in mijn leven niet het idee had dat er iets mis was met me, was ik zeer verrast over hoe ik me voelde na "slechts" één weekje afstandsbehandelingen. De vermoeidheid die ik aan het eind van iedere werkweek voelde, was als sneeuw voor de zon verdwenen. Zo wilde ik me altijd wel voelen. Ik besloot een reikicursus te volgen, al was het alleen maar voor mezelf. Een aantal jaar daarvoor had ik een burnout gehad en reiki leek me de ultieme uitkomst.

Samen met een vriendin ben ik op zoek gegaan naar een geschikte reikimaster in de buurt. Omdat ik nuchter in het leven sta en graag met beide voetjes op de vloer wil blijven, is de keus uiteindelijk gevallen op Carla Entink in Vlissingen.

In September 2008 ben ik heel open en onbevangen de reiki I cursus ingegaan. Ik had er geen enkele verwachting van. Ik was zelfs erg lacherig over de zogenaamde inwijdingen (initiaties) Maar toen...

Ik kon niet ontkennen dat er wel degelijks iets met me gebeurde. De energie stroomde uit mijn handen. Een fantastisch gevoel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrid van Oorschot

's'-Gravenpoldersestraat 12

4433 AH Hoedekenskerke

Telefoon: 06 - 27 44 66 65

KvK 63024896

info@ambareiki.com

 

 

 

 

 

Na een poosje op mezelf en mijn partner te hebben geoefend, vond ik het tijd worden voor een vervolg.

De reiki II cursus vond plaats in februari 2009. Ik leerde drie symbolen en hoe ik hiermee reiki op afstand kon versturen. Ik voelde me net Harry Potter, maar ondanks het feit dat ik er geen verklaring voor had, het resultaat was er wel! Op dat moment besloot ik dat je sommige dingen niet moet willen verklaren, maar gewoon moet accepteren.

Ik kreeg mijn eerste "echte" patiënt op de tafel en leerde hoe ik gaten in de aura kon dichtmaken. Bovendien ervaarde ik een sterkere energiestroom uit mijn handen.

Op 17 april 2010 heb ik mijn initiatie ontvangen voor het masterschap. Ik leerde het mastersymbool te gebruiken en hoe ik anderen kan initiëren.

Een geweldige ervaring, niet alleen mijn handen, maar héél mijn lijf doet nu mee. Ik denk nog regelmatig terug aan die eerste week in de zomer van 2008. "Zo wil ik me altijd wel voelen...", dát heb ik alvast bereikt!

Het is de hoogste tijd om andere mensen te helpen met reiki. Dit gevoel zou iedereen moeten kunnen ervaren.

 

Graag tot ziens,

 

Ingrid